طراحی سایت با المنتور
آموزش طراحی قالب با المنتور، یک روش ساده و عالی برای ساخت وب سایت وردپرسی است. ساخت قالب وردپرس با المنتور نیاز به دانش کدنویسی ندارد شما تنها با کشیدن و رها کردن المان ها می توانید تقریباً تمام بخش های وب سایت خود را سفارشی ساز کنید. المنتور دارای ویجت های فراوانی است از جمله: متن ، تصاویر ، دکمه ها و… که می توانید از آنها برای ساخت قالب با المنتور استفاده نمائید.
المنتور چیست و چگونه کار می کند ؟
افزونه المنتور یک صفحه ساز تمام عیار و حرفه ای وردپرس است که به شما در ساخت بخش های مختلف وب سایت به وسیله کشیدن و رها کردن المان ها کمک می کند. این افزونه در دو نسخه رایگان و حرفه ای ارائه شده است که می توانید از آنها برای ساخت پوسته وردپرس و طراحی صفحات از آن استفاده نمائید.
نسخه رایگان المنتور امکانات انعطاف پذیر زیادی در اختیار شما قرار نمی دهد، بنابراین اگر شما قصد دارید طراحی قالب وردپرس با المنتور انجام دهید باید به سراغ نسخه حرفه ای یا پرو آن باشید تا امکانات و ویجت های متنوعی در اختیار شما قرار بگیرد.
صرف نظر از اینکه کدام نسخه را انتخاب می کنید ، Elementor یک افزونه قوی و انعطاف پذیر است که به شما امکان می دهد طرح های زیبایی ایجاد کنید که می تواند تم موجود شما را تقویت کرده یا به شما در ساختن یک طرح جدید از ابتدا کمک کند. با افزونه المنتور شما می توانید صفحات فرود، پاپ آپ، ساخت هدر و فوتر سفارشی و… را طراحی نمائید.
آموزش طراحی قالب با المنتور با سرعت بالا
با کشیدن و رها کردن المان ها می توانید خیلی سریع صفحات خود را بسازید و طراحی پوسته وردپرس با المنتور را انجام دهید. ساخت سریع وب سایت، ویرایش زنده فوری، بارگذاری فوری صفحه و… ساخت قالب وردپرس را برای شما آسان تر و لذت بخش تر می کند. Elementor دارای طراحی زنده و ویرایش داخلی است بنابراین بعد از ویرایش هر صفحه می توانید نتیجه کار خود را مشاهده کنید.
ویژگی های حرفه ای و منحصربفرد المنتور
صد ها قالب و بلوک از پیش طراحی شده
از میان بیش از 100 قالب از پیش تهیه شده می توانید یک قالب را به دلخواه انتخاب و آن را متناسب با سلیقه خود سفارشی سازی کنید. همچنین می توانید با انتخاب و ترکیب بیش از 300 بلوک ، وب سایت خود را بسازید و ساخت تم وردپرس با المنتور را به بهترین شکل انجام دهید. بلوک ها قالب های بخش از پیش طراحی شده هستند که می توانند به راحتی در هر صفحه ترکیب شوند. بلوک ها شامل انواع مختلفی هستند: خدمات ، توصیفات ، فراخوان به عمل و … همچنین می توانید قالب ساخته شده خود را ذخیره و از آن در دیگر صفحات خود استفاده نمائید.
ویرایش زنده ریسپانسیو
Elementor Website Builder دارای یک مجموعه ابزار منحصر به فرد است که به شما امکان می دهد یک وب سایت ریسپانسیو به روشی کاملاً جدید و بصری ایجاد کنید. می توانید اندازه فونت، اندازه حاشیه و لبه های صفحات و همچنین اندازه ستون ها را کاملاً ریسپانسیو طراحی کنید.
دارای بیش از 40 ویجت رایگان
هیچ صفحه سازی را نمی توانید با المنتور مقایسه کنید. با ویجت ها و امکانات المنتور می توانید بهترین و جذاب ترین صفحات را برای سایت خود بسازید.
المنتور یکی از افزونه های پرطرفدار و پرکاربرد صفحه ساز وردپرس است که به شما این امکان را میدهد تا ساخت صفحه اصلی سایت و دیگر صفحات را بدون نیاز به دانش و مهارت کدنویسی و برنامهنویسی انجام دهید. به کمک این افزونه شما قادر خواهید بود تا علاوه بر طراحی جز به جز قسمت های سایت، از قالب های آماده و از پیشساخته شده نیز استفاده کرده و آن ها را مطابق سلیقهی خود تغییر دهید.
رایجترین المانهای مورد استفاده در صفحه اصلی سایت
یکی از ابهامات و مشکلاتی که نه تنها افراد مبتدی در حوزه وب و مدیرانسایت تازهکار با آن مواجه هستند، متخصصان طراحی سایت و برنامهنویسان حرفهای نیز با آن دست و پنجه نرم میکنند، موضوع و استراتژی عناصر و المانهایی است که در صفحه اصلی سایت قرار میگیرند.
اگر بخواهیم به صورت مختصر در این باره توضیح دهیم، باید بگوییم عناصر به کار رفته به سلیقه طراح وبسایت و هم چنین حوزه کاری وبسایت بستگی دارد. به طور مثال فرض کنید شما قصد طراحی وبسایت آموزشی در زمینه معاملهگری در بازارهای مالی دارید و یا فردی هستید که میخواهید کسبوکار سنتی خود را با کسبوکار اینترنتی تبدیل کنید و محصولات مغازه خودتان با استفاده از یک وبسایت فروشگاهی بفروشید؛ آیا به نظر شما المانهای به کار رفته در صفحه اصلی این دو با یکدیگر یکسان است؟
پاسخ واضح است” خیر “. به عنوان مثال در وبسایتهای فروشگاهی بیشتر تاکید طراح بر روی معرفی محصولات و تبلیغات کالاهای تخفیفدار میباشد؛ ولی در مقابل وبسایت های آموزشی بر روی بخش مقالات و آموزشهای رایگان مانور میدهند و یا وبسایتهای شرکتی برای روی سوابق، رزومهکاری، نمونهکارها، برندسازی و… تاکید دارند.
پس نتیجه میگیریم اگر طراح هستید و یا صاحب کسبوکار هستید باید در ابتدا هدف و استراتژی خودتان از طراحی و ساخت وبسایت مشخص کنید و بر اساس آن المانهایی را وارد صفحه اصلی سایت کنید.