چگونه محصول خود را به بازار معرفی کنیم؟

مراحلی که میتوان برای معرفی محصول به بازار در نظر گرفت، ممکن است بسیار زیاد باشد. اما برخی از این مراحل نسبت به بقیه ضرورت بیشتری دارند و باید حتماً در دستور کار قرار بگیرند.
✔️ یک برنامه جامع تهیه کنید
برنامه معرفی محصول ابزار مفیدی به خصوص برای شرکتهای بزرگ است، اما برای شرکتهای کوچکتر نیز حیاتی است. این برنامه فضایی را ایجاد میکند که در آن هم افراد تیم و هم سایر مخاطبان میتوانند روند توسعه و معرفی را ببینند. با داشتن یک برنامه معرفی محصول، کسبوکارها میتوانند از شر کاغذبازیهای غیرضروری خلاص شوند و در عین حال اهداف و نقاط ضعف را به همه افرادی که روی پروژه کار میکنند، یادآوری کنند
✔️ مخاطبان خود را بشناسید
شناسایی کاربر فقط در طراحی محصول اهمیت ندارد. اولویت ها و خواستههای کاربر، مهمترین منبع اطلاعات برای عرضه محصول است. با یک قدم اشتباه، تمام توجه مخاطب را از دست خواهید داد. برای شناسایی مخاطبان باید بدانید که از کجا میتوانید مخاطب خود را پیدا کنید. اگر شخصیتهایی که به محصول شما علاقه مند هستند در یک فضای خاص (مثلاً رسانههای اجتماعی) فعالیت میکنند، باید بر آن فضا بیشتر تمرکز کنید.

✔️ پیام را به طور صحیح ارسال کنید
پیامرسانی یا موقعیتیابی، نقطهای است که شما در واقع بازاریابی را شروع میکنید. هنگام تهیه پیام، مهم است که لحن خود را پیدا کنید. برای انجام این کار، ممکن است بخواهید برخی از حقایق را در مورد مشتریان و بازار خود بررسی کنید: محصول من چیست؟ در کدام بازار قرار است ارائه شود؟ آیا لحن من با نوع مخاطب و بازار سازگار است؟ مشتری من کیست و به چه چیزی نیاز دارند؟ مشتریان من به کدام ویژگیهای محصول علاقه مند هستند؟پاسخ دادن به این پرسشها، به شما کمک میکند تا یک شعار برای محصول پیدا کنید، نقاط درد مشتری را کشف کنید و نکات مثبت محصول را ارزیابی کنید.
✔️ بازارگرمی کنید!
در حالی که کمپانیهای بزرگی مانند اپل و سامسونگ در بازار فناوری حضور دارند، شرکتهای کوچکتری مانند هواوی و شیائومی هم به موفقیتهای بزرگی دست یافتهاند. این موفقیت نه تنها در ارائه خدمات و محصولات جدید، بلکه در بازاریابی حرفهای نیز ریشه دارد. هوآوی و شیائومی در میان مشتریان برای همکاری با اینفلوئنسرها به عنوان سفیران برند شناخته شده اند. چنین اقداماتی نفوذ بزرگی روی مشتری ایجاد میکند. گمنامی قاتل کسبوکارها است! شما باید در تمام رسانههای اجتماعی حضور داشته باشید تا مطمئن شوید که نام شرکت شما شناخته شده است.
۳ نکته برای رسیدن به پرفروشترین محصولات اینترنتی
1- محصولاتی که فروش حضوری پایینی دارند
اگر چه میتوان هر محصولی را به صورت آنلاین به فروش رساند، اما فروش محصولاتی که در فروشگاههای فیزیکی کمتر یافت میشوند میتواند رونق خوبی به کسبوکار شما بدهد. برای مثال انواعی از ضنایع دستی، لوازم تزیینی یا لباسهای سنتی فقط در چند شهر مشخص به فروش میرسند. قطعاً خرید اینترنتی این نوع کالا روش مناسبتری نسبت به خرید حضوری آن است.

۲- محصولاتی که حلال مشکلات اصلی هستند
بخشی از خریدهای ما جزو محصولاتی هستند که به آنها نیاز اساسی نداریم. قطعاً در مواقعی میتوانیم از خریدن آنها صرف نظر کنیم اما نیازهای اساسی چه؟! اگر بتوانید محصولاتی را بفروشید که در دستهی نیازهای اساسی انسان قرار میگیرد، حتی در شرایط نامناسب اقتصادی میتوانید فروش مناسبی داشته باشید.
۳- محصولات ۴ فصل و بدون نیاز به مجوز
نکتهی آخری که باید در انتخاب محصول برای فروشگاه اینترنتی خود مورد توجه قرار دهید، محدودیتهای فروش محصول است. برخی از محصولات، فروش فصلی دارند و در ماههای مشخصی از سال دارای مشتری هستند. این موضوع میتواند تا حد زیادی درآمد شما را تحت تاثیر قرار دهد.
باید ها و نباید های محصولات

1- استفاده آسان : یک محصول باید طوری باشد که کاربران بتوانند فوراً از آن استفاده کنند. یک محصول باید از نظر عملکردی قادر به انجام کاری باشد که قرار است انجام دهد و آن را با کیفیت خوب انجام دهد.
2-مزیت استفاده : علاقه مندان و کاربران بالقوه باید بدانند که چرا باید از آن کالا استفاده کنند ، چه سودی می توانند از آن ببرند و چه تاثیری در زندگی آنها دارد. تبلیغات و “ایجاد آگاهی از برند” به بهترین وجه این کار را انجام می دهند.
3- یک محصول به یک نام نیاز دارد: اسمی که مردم آن را به خاطر می سپارند و با آن ارتباط برقرار می کنند. محصولی با نام به یک مارک تبدیل می شود. به آن کمک می کند تا از درهم ریختگی محصولات و نام ها متمایز شود.
4- یک محصول باید سازگار باشد: با توجه به روند ، زمان و تغییر در بخشها ، محصول باید خود را به سازگاری بسپارد و منعطف باشد تا مرتبط تر شود و جریان درآمد خود را حفظ کند و در بازار باقی بماند.